Estonian English German Finnish Norwegian Swedish

 

Kabulissa sijaitsevan polttoainevaraston peruskorjauksen asiantuntijalausunto valmistui

11.05.2015

AS Amhold saattoi päätökseen Afganistanin pääkaupungissa Kabulissa sijaitsevaan kansainvälisten joukkojen esikuntaan (ISAF HQ) suunnitellun polttoainevaraston rakennusprojektin asiantuntijalausunnon. Lausunto sisälsi rakennesuunnittelun ja LVIAS-suunnittelun sekä toimitettavien materiaalien spesifikaatioiden ja sertifikaattien teknisen tarkastuksen ja yhteensovituksen. Lisäksi tarjosi Amhold konsulttipalveluja teknologisissa asioissa, tiimissä oli myös polttoainevarastojen tekninen asiantuntija. Rakennusprojektin laati turkkilainen suunnittelu- ja rakennusyhtiö.

Projektin oli otettava huomioon tiukat ympäristövaatimukset, projektin sijaintipaikka ja strateginen merkitys, koska työmaa sijaitsee konfliktialueen keskellä ja ISAF:in toiminnat on ohjattu tukikohdasta. Asiakkaalle oli tärkeätä, että polttoainesäiliöt olisivat suojattuja hyökkäyksiltä (muun muassa hyökkäykset käsituliaseilla, kranaateilla, tykistöllä ja myös rakettiaseilla). Sen lisäksi otetaan käyttöön täydentävät turvatoimenpiteet tukikohdan suojelemiseksi mahdollisten tunkeilijoiden varalta.

Projekti jatkuu rakennustöillä ja lähikuukausina osoitamme tilaajalle valvontapalvelua Afganistanissa paikan päällä, että voitaisiin varmistaa rakennustöiden vastaavuus projektiin ja yleisiin laatuvaatimuksiin.