Estonian English German Finnish Norwegian Swedish

Yrityksestä

Insinöörija arkkitehtitoimisto Amhold OY:n ammattitaitoinen henkilöstö on jo yli 20 vuoden ajan suunnitellut ja toteuttanut menestyksellisesti arkkitehti-, rakennesuunnittelu- ja rakennuttamisprojekteja mitä erilaisimmilla toimialoilla. Vuosina 1998-2008 on insinööri- ja arkkitehtitoimisto Amhold OY toteuttanut noin 350 rakennusprojektia, joiden rakennustöiden kokonaishinta oli 196 miljoonaa euroa, sekä insinööri- ja suunnittelupalveluja kokonaismäärältään yli 15,5 miljoonaa euroa.

Palveluksessamme on useita pääsuunnittelukoulutusohjelman läpikäyneitä ja V luokan tasovaatimukset täyttäviä arkkitehteja ja rakennusarkkitehteja. Työtekijämäärä on 72.

Toteutettujen projektien joukkoon kuuluvat koulu- ja lukiorakennukset, sairaalat ja terveyskeskukset, hoitolaitokset ja päiväkodit, urheilurakennukset ja uimahallit, sosiaalirakennukset, kulttuurirakennukset, asuinrakennukset, toimisto- ja liikerakennukset, tuotantorakennukset, tiet, sillat ja kunnallistekniset rakenteet.

Insinööri- ja suunnittelutoimistossa Amhold käytetään seuraavia ATKohjelmia: AutoCAD 2008-2009; Architecture Desktop 2009; MagiCAD Ventilation; MagiCAD Heating & Piping; MagiCAD Comfort & Energy – Room; DOF – THERM 2.2; Microstation, Robot Millennium ja muita kulloinkin tarvittavia sovelluksia.