Estonian English German Finnish Norwegian Swedish

 

Aloitettiin Järvamaan ammattioppilaitoksen alueen rakennelmien kunnostaminen ja uuden opiskelija-asuntolan ja ruokalan rakennustyöt sekä työprojektin

06.04.2014

Järvamaan ammattioppilaitoksen alueen rakennelmien restaurointi ja uuden opiskelija-asuntolan ja ruokalan (bruttoala 4677,1 m²) rakennustyöt aloitettiin Amhold AS:n laatiman kokonaisvaltaisen rakennusprojektin (mm. arkkitehti-, rakenne-, sähkö-, ilmastointi-, vesi- ja viemäröintijärjestelmien suunnittelu, pihasuunnittelun, liikennejärjestelyt, ruokalan teknologia, akustiikkaratkaisut, insinööri- ja ympäristötekniset tutkimustyöt sekä pääsuunnittelijan projektinjohtamis- ja asianajotyöt) pohjalta.

Rakennusyhtiö (Nordecon AS) tilasi Amhold AS:lta myös rakennelmien ja rakennuksen työprojektin sekä teräsbetoniosien tuotepiirustukset (mm. 72 seinäelementtiä, 59 tolppaa, 38 palkkia ja 204 teräsbetoniosaa). Ensiksi puretaan rappeutuneet rakennukset ja rakennelmat ja perustetaan uudet infrajärjestelmät (tontin pinta-ala 51 940 m²) ja työprojektin ja teräsbetoniosien tuotepiirustusten valmistuttua pystytetään uusi rakennus.

Amhold AS vastaa rakennustöiden rakennusvalvonnasta. Rakennustyöt on suunniteltu saatavan valmiiksi vuoden 2012 tammikuussa.