Estonian English German Finnish Norwegian Swedish

 

Jõhvin poliisi- ja pelastuslaitoksen yhteisrakennuksen harjannostajaiset

09.03.2014

7. maaliskuuta 2011 pidettiin Jõhvin uuden poliisi- ja pelastuslaitoksen yhteisrakennuksen juhlalliset harjannostajaiset, jolla juhlistettiin rakennuksen täyden korkeuden saavuttamista.

Jõhvissa, osoitteessa Rahu 38 sijaitsevalle kiinteistölle rakennettavan rakennuksen rakennuspinta-ala on 3114 m² ja kerrosmäärä 4+1.

Uuteen rakennukseen on suunniteltu poliisin, pelastuslaitoksen sekä kansalaisuus- ja maahanmuuttoviraston työtilat, hätäkeskuslaitos, pelastusajoneuvojen tallit, pelastusmiehistön työtilat, kuntosali, arkistotilat, ampumarata ja tekniset tilat.

Amhold AS toteutti pääsuunnittelijana arkkitehtuuriin, sisustukseen, maisema-arkkitehtuuriin, rakenteisiin, LVI- ja sähköjärjestelmiin, turvajärjestelmiin, automatiikkaan, sprinklerijärjestelmään, kaasusammutusjärjestelmään, viherrakentamiseen, pysäköintiin ja liikennejärjestelyihin liittyvät ratkaisut. Amhold vastasi myös insinööriteknisistä ja ympäristöalan tutkimustöistä. Projektin tilaaja on Riigi Kinnisvara AS.

Jõhvin uuden poliisi- ja pelastuslaitoksen yhteisrakennuksen peruskivi muurattiin 29. lokakuussa 2010 ja rakennus valmistuu lokakuussa 2011.