Estonian English German Finnish Norwegian Swedish

 

Rakveren poliisi- ja pelastuslaitoksen avaajaiset

04.02.2014

Perjantaina 4. 2. 2011 järjestettiin AS AMHOLD:in suunniteltuun poliisi ja pelastuslaitoksen juhlalliset avajaiset, joihin osallistuivat mm. sisäministeri Marko Pomerants, Länsi-Virumaan maaherra Einar Vallbaum, Rakveren kaupunginjohtaja Andres Jaadla, poliisi- ja rajavartiolaitoksen Itä lääninhallituksen prefekti Aldis Alus, Itä-Viron Pelastuskeskuksen johtaja Ailar Holzmann ja Valtion Kiinteistö Oy: n hallituksen puheenjohtaja Jaak Saarniit.

Uuden rakennuksen laajuus on 6965 brm2 ja siellä sijaitsevat poliisi- ja pelastuslaitoksen toimitilat, kansalaisuus- ja maahanmuuttoviraston tilat, väliaikaisen pidätyslaitoksen tilat, arkisto, sisäinen ampumarata, aseiden ja ampumatarvikkeiden eritilat, hälytyskeskus ja koirien yksikkö, autotalli. Hankkeen tilaaja on Valtion Kiinteistöt Oy ja rakennuksen urakoitsija Oma Ehitaja AS.

Amhold toteutti kokonaisvaltaisen suunnittelutyön mm pää- ja arkkitehti-, rakenne-, sähkö-, LVIA-suunnittelun ja myös sisustus- ja infrasuunnittelun. Lisäksi toteutti automaatio-, sprinklerilaitteiston-, kaasujen poistojärjestelmän suunnitelun ja viher- ja pihasuunnittelun ja rakennustöiden asiantuntijalausunnot.