Estonian English German Finnish Norwegian Swedish

 

Kallemäe koolile asetati nurgakivi

12.10.2014

Riigi Kinnisvara AS (RKAS) juhatuse esimees Jaak Saarniit, Haridus- ja Teadusministeeriumi kantsler Janar Holm, Kallemäe kooli direktor Arvi Liik ning Facio Ehituse ASi tegevdirektor Riho Kalve asetasid esmaspäeval, 12. oktoobril pidulikult nurgakivi Saaremaal asuvale Kallemäe kooli uuele, 1500 m² suurusele juurdeehitusele.

Uuendatavas koolihoones on erivajadustega lastele sobilikud klassiruumid, teraapiakompleks veeprotseduuride ja massaažiruumiga ning võimla. Lisaks kasutatakse laste arengu toetamiseks muusikateraapiat, eluõpetust, käsitööd ning ravivõimlemist. Juurdeehitusega luuakse võimalused kolmele toimetulekuklassile. Uude ossa on planeeritud lisaks invanõuetele vastav lift. Samuti rajatakse uus puurkaev, reoveepuhasti, uuendatakse kõik välistrassid, mänguväljakud ning rajatakse staadion ja väliklassid.

Kallemäe kool on Saaremaal asuv Haridus- ja Teadusministeeriumi hallatav põhikool hariduslike erivajadustega õpilastele võimaldamaks neil täita koolikohustust ja omandada põhiharidust, korrigeerida õpilase arengut ning kujundada õpilastes igapäevase eluga toimetulekuks vajalikke oskusi.

Koolimaja valmib järgmise kooliaasta alguseks.

Foto: Andres Treial