Estonian English German Finnish Norwegian Swedish

 

ÜRO peasekretär Ban Ki-moon külastas Amhold AS-i ehitusobjekti

28.05.2014

24. mail tutvus ÜRO peasekretär Ban Ki-moon, Maailmapanga president Jim Yong Kim ja Uganda president Museveni Entebbe kohtumise raames ka Amhold AS juhtimisel valmivate MONUSCO toetusbaasi ehitusobjektidega.

Kohtumisel peasekretär Ban-iga tutvustati kommunikatsioonikeskuse ehitusplatsil tööde hetkeseisu, hoone terviklikku mudelit ning avanevaid võimalusi ehitise valmimise järel.

Amhold AS alustas kommunikatsioonikeskuse uurimis-projekteerimistöödega 2010. aastal. Ehitustöödega alustasime 2012. aasta novembris. Momendil on valmis 0-tsükli tööd ja toimuvad hoone karkassi ehitustööd. Ehitustööde teostaja on Hiina firma Zhonghao. Juhtimis- ja järelevalvetööde teostaja on Amhold AS ja tellija ÜRO allorganisatsioon MONUSCO (Mission de l´Organisation des nations Unies pour la Stabilisation en Rèpublique Dèmocratique du Congo).

Maalimapanga presidendi, ÜRO peasekretäri ja Uganda presidendi 24. mail toimunud Entebbe kohtumisel teatati otsusest Maailmapanga poolt eraldada Aafrika Suur järvistu piirkonna riikide arenguks täiendavalt miljard USA dollarit.

Amhold AS teostab Ugandas alates 2012. aasta septembrist ka Maailmapanga poolt finantseeritavate kuue regionaalhaigla meditsiinilabori korpuse ehituse projekteerimis-uurimistöid ja ehitustööde juhtimise ning järelevalvetöid.

Kuue haigla teeninduspiirkond hõlmab kokku elanikkonda suurusjärgus 28 miljonit inimest. Haiglate projektide raames on tänaseks teostatud insenertehnilised ja keskkonnaalased uurimistööd ning valminud on eelprojektid. Ehitustööde valmimine on kavandatud aastasse 2014.

Amhold AS teostab MONUSCO kommunikatsioonikeskuse ehitusobjektide projekteerimis-uurimistöid, ehitustööde projektijuhtimis- ning järelevalvetöid alates 2010.-st aastast.

Loe lisaks:

http://www.un.org/apps/news/story.asp?NewsID=44988&Cr=rwanda&Cr1=#.UaHTX9j08Xg    

http://www.newvision.co.ug/news/643133-ban-ki-moon-world-bank-chief-visit.html