Estonian English German Finnish Norwegian Swedish

 

Amhold teostab Helsingi kolme aasta projekteerimistööd

27.06.2014

Helsingi linnavalitsus ja Amhold AS sõlmisid 13. juunil 2012 raamlepingud 2012.-2014. aastate projekteerimistööde teostamiseks. Projekteerimistööde üldmaksumus on 12 miljonit eurot

Projekteerimistööd hõlmavad Helsingi linna rekonstrueeritavate ning ehitatavate hoonete insenerisüsteemide ehk kütte-, ventilatsiooni-, jahutuse-, vee-, kanalisatsiooni-, elektri-, nõrkvoolu- ja automaatikasüsteemide ehitusprojektide koostamist. Sõlmimisel on ka ehitustarindite  projekteerimise leping. Samuti sisaldavad lepingulised tööd muude inseneritööde teostamist nagu: uuringud, ekspertarvamused, ehitushangete tehnilised kirjeldused, ehitusaja, vastuvõtu ja garantiiaja ülevaatused ning vastavad raportid, hoolduseeskirjad ja teised tellija poolt koostatavad ehitusala tehnilised toimingud ning dokumendid.

Projekteerimistööde hangetest võttis osa enamik Soome tuntud projekteerimisfirmasid. Hindamise aluseks olid eelkõige firma ja projekteerimismeeskonna varajasemad referentsid, projektijuhtide ning juhtivspetsialistide kvalifikatsioon. Raamlepingute koosseisus on objektideks koolid, lasteaiad, haiglad, tervisekeskused, administratiivhooned, spordirajatised ja teised Helsingi linna ehitised.