Estonian English German Finnish Norwegian Swedish

 

Valmis JKHK Särevere Tehnikakeskuse hoonete põhiprojekt

03.04.2014

Valmis Järvamaa Kutsehariduskeskuse Särevere Tehnikakeskuse hoonete rekonstrueerimistööde põhiprojekt.

Projekti raames on kavandatud rekonstrueerida olemasolev tehnikakeskus ja automaja ning ehitada juurde viilhall rasketehnika hoidmiseks. Hoonete brutopind kokku on ca 4 995 m2.

Rekonstrueeritavas tehnikamajas asuvad klassiruumid, diiselmootorite õpetuse töökoda, lukkseppade õppelabor, kereplekitööde õppetöökoda, põllutöömasinate õppetöökoda, õlide ja määrdeainete õppetöökoda, ning treimise ja keevituse õppetöökojad.

Automajas asuvad klassiruumid, rehvivahetuse ja lukksepa õppealad, tehnoülevaatuse õppeala, diagnostika töökoda, autopesula, põllutööriistade kuur ning põllumajanduse seadmete hoidla.

Amhold teostas projekteerimistööde peatöövõtjana insener-tehnilised ja keskkonnaalased uurimistööd, hoonete kompleksi arhitektuurse-, konstruktiivse-, sisekujunduse-, elektri-ja nõrkvoolusüsteemide- ning kütte-, ventilatsiooni-, jahutuse-, vee- ja kanalisatsiooniprojektid (sh. kanalisatsioonipumpla rekonstrueerimine). Samuti territooriumi haljastuse ja liikluskorraldus-lahendused ning ehitustööde maksumuse kalkulatsioonid.

Projekteerimistööde projektijuht on Jaan Aru ja arhitekt Keiu Albi.

Projekteerimistööde tellija on Järvamaa Kutsehariduskeskus ning projekteerimistöid rahastatakse Euroopa Regionaalfondist.

Ehitustööde valmimise tähtajaks on planeeritud 2013.a.