Estonian English German Finnish Norwegian Swedish

 

Lindabi tootmis- ja logistikakompleksi laienduse sarikapidu

02.09.2014

02.09.2011.a jõudsid Lindab AS-i tootmis- ja logistikakompleksi laienduse hoonekorpused täiskõrguseni, mida tähistati nn sarikapeoga.

Olemasoleva administratiiv-, tootmis- ja laohoone laiendusse on ettenähtud kaks korpust erinevate kliimaseadmete jasüsteemide toodete valmistamiseks ning eraldi korpus tööliste olmeruumide ja tehniliste seadmete jaoks. Samuti laiendatakse ka olemasolevat administratiivkorpust teise korruse peale-ehitamisega.

Amhold teostab ehitustööde projektijuhtimise ja peaprojekteerimise töö, koostab komplektselt ehitusprojekti kõik osad ning täidab ehitustööde ajal autori- ja omanikupoolse järelevalve kohustusi. AS-i Amhold projektijuht on Urmas Lutz, arhitektid - Marju Tammik ja Triinu Nurmik ning konstruktor - Joel Lipson.

Põhilised ehitustööde teostajad: üldehitustööd - Hoonete Ehitus / Wesico Projekt karkassi ja piirded paigaldab PAG AS & Astron Building Systems; gaasisüsteemid ja gaasikatlamaja ehitustööd - Hansagaas , VK süsteemid - RIR Ehitus AS, küttesüsteemid - Usin Mesilane , ventilatsioonisüsteemid - Evento Ventilatsioon AS, elektrisüsteemid - Selektor

Maa-ala üldpind on 54 000 m2. Tootmiskompleksi laienduse valmimise tähtaeg on oktoober 2011.a.