Estonian English German Finnish Norwegian Swedish

 

Algasid Tallinna Tehnikaülikooli Särghaua maateaduste ja keskkonnatehnika õppekeskuse hoonete ning rajatiste rekonstrueerimise ja laienduse projekteerimistööd

31.05.2014

31. mail 2011.a alustasime Tallinna Tehnikaülikooli Särghaua maateaduste ja keskkonnatehnika õppekeskuse hoonete ning rajatiste rekonstrueerimise ja laienduse projekteerimis-uurimistöödega. Campuse territooriumi pindala on 49 000 m2. Hoonetekompleks on arhitektuurimälestis. Campuse täieliku rekonstrueerimise ja uusehitiste kava realiseerimise tähtajaks on 2013.aasta.

Tehnikaülikooli Särghaua campuse kompleksi kuuluvad:
- õppe-, teadus- ja laborihoone, milles paiknevad kivimite töötlemise ja prepareerimise ruumid (kivimi saed, separaatorid, lihvijad jms), uurimislaboratooriumid, kollektsioonide hoidlad, teadustöötajate tööruumid ning külalislektorite ruumid ja tehnilised ruumid;
- söökla ja seminarihoone;
- uus õppe- ja teadushoone;
- väliõppe rajatised, kärnihoidlad, jäätmejaam, külalislektorite majutushooned, side- ja liiklusrajatised, puurkaev, biopuhasti, paadisild, kuivati, kelder, saun, ait jt.

Projektis kavandatakse sadevete kogumine ja kasutamine kompleksi vesivarustussüsteemides. Energiaallikateks on kavandatud geotermaalse soojuse ja päikesekollektoritega soojuspumpade kasutamine, samuti looduslikult taastuva biokütusel töötav elektri ja sooja vee koostootmisjaam.

Amhold teostab nii insener-tehnilised, arhitektuur-ajaloolised ja keskkonnaalased uurimistööd, kui ka arhitektuuri, maastikuarhitektuuri, sisekujunduse, tarindite, KV VK, automaatika ja elektrisüsteemide, liikluskorralduse, haljastuse ning infrasüsteemide projekteerimistööd. Samuti teostame projekteerimis-uurimistööde pea- ning projektijuhtimistöö.