Estonian English German Finnish Norwegian Swedish

 

Avati Sillamäe Kutsekooli õppetöökodade korpus

21.02.2014

17.02.2011. a. avati pidulikult Sillamäe Kutsekooli õppetöökodade ja tööpraktika korpus (s.t. koolikompleksi rekonstrueerimise 1. ehitusjärk), mille ehitusprojekti koostas AS Amhold. Õppetöökodade korpuse brutopind on 6624 m2 ja territooriumi pindala on 54034 m2.

Avamisel osalesid Eesti Vabariigi haridusminister Tõnis Lukas, Lääne-Virumaa maavanem Einar Vallbaum, Sillamäe linnapea Ain Kiviorg, volikogu liikmed ja kooli halduskogu esimees, õpetajad, õpilased ja ehitajad. Kooli õpilased demonstreerisid oma kutsealaseid ja loomingulisi oskusi külalistele.

Sillamäe Kutsekoolis asuvad õppetöökojad ning tööpraktika korpuses paiknevad õppeköögid ning toidutehnoloogia laboratooriumide ruumid koos kaasnevate abiruumidega, metallitöötlemise, mehhatroonika, ehituserialade, keevituseriala, laotehnoloogia õpperuumid koos kaasaegse tehnoloogiliste seadmete ja sisustusega. Järgnevates ehitusetappides rekonstrueeritakse koolikompleksi õpilaskodude ja õppe- ning peakorpus.

Amhold teostas kõik insener - tehnilised ja keskkonnaalased uurimistööd, arhitektuuri, sisekujunduse, maastikuarhitektuuri, ehituskonstruktiivse, KV ja VK, drenaaži, elektri tugev- ja nõrkvoolu süsteemid, haljastuse, teede ja liikluskorralduse projektiosad. Ehitustööde ajal teostas Amhold ehitustööde konsultatsiooni- ja järelevalveteenustööd.