Estonian English German Finnish Norwegian Swedish

 

Valmis Jõhvi Politsei- ja Päästeameti ühishoone ehitusprojekt

10.06.2014

AS Amhold büroos valmis mais 2009 alustatud Jõhvi Politsei- ja Päästeameti ühishoone ehitusprojekt, ehitaja on tellija poolt valitud ning hoone ehitustööd algavad juba paari nädala jooksul.

Jõhvi Politsei- ja Päästeameti hoone koosneb tinglikult kolmest suurest blokist. Nooruse tänava pikenduse ääres on Päästeameti blokk koos garaažiga (8 kohta), pesula ja remonditöökojaga (2 kohta). Samas blokis on ka päästekomando ruumid (millel on torulifti ühendus garaažiga), muus osas on tegu bürooga.

Kesksel kohal Rahu tänava ääres paikneb politsei blokk, milles on universaalne teenindussaal lettide ja teenindusboksidega, kus kogu hoone ametiisikud saavad klientidega kohtuda. Lisaks on esimesel korrusel kolm arestikambrit, patrulli teenistus, teine ja kolmas korrus on lahendatud avatud büroode põhimõttel (erinevad politsei haldusüksused). Teisel korrusel on ka kriminalistika labor. Neljandal korrusel on politseijuhtide kabinetid koos nõupidamise ruumidega (pool korrust), hoone teise poole moodustab häirekeskus koos juhtimiskeskuse, kabinettide ja abiruumidega.
Kolmas blokk paikneb Rahu tn. ja Marja tn. ristil ning selles asuvad samuti politsei struktuuriüksuste ruumid.

Hoone insenertehnilised lahendused tagavad energiatõhususe arvu vastavuse klassile C.

AS Amhold teostas Jõhvi Politsei ja Päästeameti ühishoone insenertehnilised ja keskkonnaalased uurimustööd, maastikuarhitektuuri ning haljastuse projektid, teede ja parklate lahendused, kütte-, ventilatsiooni-, vee- ja kanalisatsiooniprojekti. Samuti elektri- ja nõrkvoolu-, konstruktiivse-, arhitektuurse- ja sisekujunduslahendused.